De Tuinen Van Herentals van projectontwikkelaar Dijk&Duin presenteert door het succes nu ook al fase 2.  Zaakvoerder ontwikkelaar Filip Van Dyck : 'Het project, opgevat als 3 residenties met een gezonde mix van 1-, 2- en 3-slaapkamerappartementen is gelegen in het hartje van de Kempen, op de hoek van de Hellekensstraat en het Poelstraatje in Herentals, in een groene en rustige omgeving, maar toch centraal gelegen'.

Superisolatie en verhoogd akoestisch comfort

'Door te voldoen aan die strenge normen kan u genieten van premies, vrijstelling van kadastraal inkomen gedurende 5 jaar en heeft uw appartement gegarandeerd een hogere marktwaarde. Daarnaast is uw maandelijkse energiekost €0!

Fase 2 nu ook te koop

Zaakvoerder projectontwikkelaar Filip Van Dyck : 'Anderhalve maand geleden zijn we gestart met de werken van Fase 1. Op dat moment waren, om begrijpelijke redenen, reeds 50% van te koop gestelde appartementen verkocht.

Wegens dat groot succes hebben we daarom besloten de verkoop van de Fase 2 appartementen* (Residentie Vinkenhof) te vervroegen.  Momenteel zijn er ook enkele combi-appartementen met 3 slaapkamers in het aanbod.

De sterkmakers samengevat

Passief-norm & B.E.N.-norm
E25, K16, NE11, VAC
100% hernieuwbare energie
€0 energiekost
Rustig en toch centraal gelegen
Moderne architectuur
Enkel kwalitatieve materialen,

... én toch niet duurder', besluit Filip Van Dyck. (AD)