'Passie voor Huis en Tuin' inspireert om met stijl te wonen en te leven.  'Met www.passievoorhuisentuin.com bieden we, over alle stijlgrenzen heen, een forum en platform voor lifestyleliefhebbers, professionals en al wie houdt van stijlvol wonen', zegt  Patrick Retour, woonjournalist, auteur & trendwatcher op tv.

'Mijn 36e woonboek is ook een tuinboek, het handelt immers over het o zo populaire goede buitenleven. De Herentalse uitgeverij Rekad NV staat sinds meer dan 40 jaar garant voor kwaliteit.

In 'Outdoor living in stijl' stel ik dat de tuin van vandaag meer iets heeft van een openluchtwoonkamer. Pareltjes van groene oases mag ik je presenteren.

Verder reik ik ideetjes aan om zoden aan de dijk te brengen tegen de klimaatverandering. Verlaag je ecologische voetafdruk door zelf groenten en fruit te kweken - de serre als kruidenierswinkel in eigen tuin. En ik inspireer om overal te opteren voor waterdoorlatende bestrating en terrassen.'

Patrick Retour neemt je, in dit knap boek van Chic Gardens, mee in de wereld van het goede buitenleven.

Bestellen kan HIER - €39,95 - een ideaal groen cado - een must have.

De b(l)oeiende ideeën komen van Nouv’eau, in-lite, Eric en Roel Wouters (zwemvijvers), Jadimex, SUNS (tuinmeubilair), ACD (serres), Wienerberger, tuinarchitecten Christoph Cobbaert, De Engelweg, Stijn Cornilly en Ludo Dierckx.


REKAD MEDIA GROUP Herentals

Al meer dan 25 jaar is Rekad Uitgeverij uit Herentals toonaangevend in de wereld van de groensector (tuin, park en bos). Rekad heeft het grootste en breedste multimediaal B2B en B2C platform in die sector en is de belangrijkste spelers op het gebied van outdoor-, bloemen- en tuinuitgaven.

Een multimediale groep met jarenlange ervaring in print, online, tv en events. Wij brengen je direct tot bij je doelgroep.'