SKS Herentals en VC Herentals wonnen zondagnamiddag elk hun wedstrijd. En dat is wat ook voor Patrick Van Looy, 'délegué' bij SKS Herentals telt. De voorbije week werd hij met de vinger gewezen...



De samenwerking op het vlak van de jeugd tussen beide clubs zou immers volgens de geruchten door SKS Herentals beëindigd zijn. Dat gerucht werd verspreid via facebook.

Het grotendeel van de Herentalse voetballiefhebbers dacht dat dit het werk van Patrick Van Looy zou zijn. Patrick Van Looy: "Niets is minder waar. Ik heb trouwens geen computer. Ik hou me daar niet mee bezig. Die samenwerking is een overeenkomst waar ik niet bij betrokken ben. Ik zal er dan ook niets over zeggen. Voor mij telt enkel SKS Herentals, en de redding."

Van Looy denkt trouwens dat die samenwerking nog intensiever kan. "Waarom zou VC Herentals het overschot aan spelers niet bij SKS kunnen laten voetballen? We worden er dan allemaal beter van."

Wie achter de geruchten over het einde van de samenwerking zou zitten weet Van Looy niet. 'En ik wil het ook niet weten. Misschien zijn er binnen dat samenwerkingsverband wel personen die dubbel spel spelen."