Paul Maes, gepensioneerd wijkagent uit Lichtaart, is kandidaat voor de gemeenteraadsverkiezingen op de CD&V-lijst. Paul is iemand die zijn gemeente door en door kent en zelf ook een ruime bekendheid geniet.

Met 32 jaar politiewerk op de teller, waarvan de laatste 14 jaar als wijkagent, weet Paul als geen ander waar de lokale gemeenschap nood aan heeft. Zeker in het Lichtaartse verenigingsleven is deze goedlachse man sterk ingeburgerd.

Al vele jaren is hij actief in de Sint-Sebastiaansgilde en de voetbal. Vanaf de start van de fusie van voetbalclub KVV Lichtaart Sport met VC Tielen is Paul Maes bestuurslid bij fusieclub KFC De Kempen.

"Paul draagt het dorpsleven hoog in het vaandel en wil de samenhorigheid tussen de mensen versterken. Meewerken aan een klantvriendelijk beleid is iets wat hem motiveert," zegt burgemeester Ward Kennes.

"Wij zijn als partij zeer blij dat Paul kiest voor het beleid van CD&V Kasterlee. Hij weet vanuit zijn jarenlange ervaring met het gemeentebeleid dat wij steeds trachten op te bouwen. Positiviteit, een belangrijk kenmerk van onze partij, is iets dat Paul zelf ook enorm uitstraalt," aldus voorzitter Guy Van Ballaer.