Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Paul van Ostaijen Centraal: auteurslezing met Matthijs de Ridder @Bib Neteland

Matthijs de Ridder, bekroond schrijver en criticus, neemt op donderdag 14 maart om 20.00 uur het podium in de bibliotheek van Herentals voor een boeiende auteurslezing.
 
De lezing wordt georganiseerd door Bibliotheek Neteland in het kader van de Boon Literatuurprijs, waarvoor De Ridder's meest recente werk 'Paul van Ostaijen: de dichter die de wereld wilde veranderen' is genomineerd in de categorie 'Fictie & non-fictie'. 
 
Sinds 2009 heeft Matthijs de Ridder zich, samen met het Paul van Ostaijengenootschap, toegewijd aan de studie en promotie van het werk van Paul van Ostaijen. Tijdens de lezing, die begint om 20.00 uur, zal De Ridder het verhaal van van Ostaijen in grote lijnen delen, doorspekt met treffende anekdotes. Je kan je op voorhand inschrijven via herentals.bibliotheek.be of aan de balie van de bib.
    • Datum: donderdag 14 maart -  20.00 – 21.30 uur
    • Locatie: Bibliotheek, Gildelaan 13, 2200 Herentals
    • Prijs: 5 euro
 
Naast de lezing worden in de 5 Neteland-bibliotheken themastanden opgezet met de genomineerde titels voor de Boon 2024. Dit biedt lezers de kans om meer te ontdekken over de genomineerde werken en hun favorieten te kiezen. Hoewel de jury de uiteindelijke winnaars van de Boon Literatuurprijs bepaalt, heb jij de mogelijkheid om mee te bepalen welke titel de publieksprijs ontvangt. Stemmen op jouw favoriete titel uit de shortlist van de Boon is mogelijk tot en met 24 maart via www.deboon.be.  
 

Deel dit artikel