U bent hier

Paul Van Rompaey (65) verlaat Grobbendonkse gemeenteraad na 34 jaar

Grobbendonk | Provincie Antwerpen
12.02.2020 - 17.29u
Door: Herman Gezelle

Paul Van Rompaey (65), liberaal raadslid (GiB), neemt op 18 februari afscheid van de Grobbendonkse gemeenteraad. Na een rijke politieke carrière van meer dan 34 jaar wil Van Rompaey meer tijd maken voor z'n familie en reizen.

'Ik begon mijn politieke loopbaan in 1989', zegt een tevreden Paul Van Rompaey.  'Gedurende 4 legislaturen was 'k schepen voor onze gemeente, daarna nog 6 jaar in de oppositie, en nu terug als fractieleider van de Open-Vld (GiB) in de gemeenteraad.

Ik zetelde ook 18 jaar in de Antwerpse provincieraad waarvan 6 jaar als secretaris en lid van het vast bureau. Vanuit de gemeente- en de provincieraad werd ik ook afgevaardigd in allerlei structuren : lid van de raad van bestuur IOK en van het directiecomité NV Pratrimoniumbeheer, ondervoorzitter van het directiecomité van "De Lilse Bergen", bij de sociale bouwmaatschappij "De Kleine Landeigendom" was ik 24 jaar lid van het dagelijks bestuur en tot slot ben ik nog één jaartje ondervoorzitter geweest van het cultureel centrum "De Warande".

Nu ik de leeftijd van 65 jaar heb bereikt en na 31 jaar politiek, vond ik de tijd gekomen om wat meer in het buitenland te vertoeven en de andere vrije tijd door te brengen met mijn familie, vrienden en niet te vergeten "De Hoptimisten".

imageMeer nieuws

Nieuws uit uw regio

Onze partners

Dossiers

Webdesign door Intracto