HYC heeft zijn opvolger vast voor coach Bill Morgan. Paul Vincent komt over van Eindhoven.

Vanaf seizoen 2013-2014 zal HYC boegbeeld Bill Morgan de fakkel overdragen aan Paul Vincent om het ere team te coachen en te trainen. Toen Bill 2 jaar geleden besloot om HYC te helpen, gaf hij reeds aan dat dit geen bijvende oplossing zou zijn. Met Paul Vincent denkt de technische staf van HYC om een goede opvolger te hebben gevonden. Buiten het ere team zal Paul ook alle jeugdteams van HYC trainen en de sportieve lijnen uitzetten. Vooral het feit dat Paul de intentie heeft om de HYC jeugd beter te maken was het doorslaggevend argument om voor hem te kiezen. Momenteel is Paul Vincent aan de slag bij het CTO team in Nederland waar hij de trainingen leidt. Afgelopen week was hij nog aan de slag in Servië waar hij met het U18-team van Nederland goud behaalde. Paul was een talentvol ijshockeyspeler en werd in 1993 gedraft door de Toronto Maples. In totaal speelde hij 19 jaar als prof en trad hij ook even aan bij de Toronto Maple leafs. Voor hij naar Nederland kwam stond hij in de line up bij diverse teams in de AHL,ECHL,CHL en IHL. Ook speelde hij een seizoen in de Noorse top league.

In Nederland was hij actief bij Amsterdam, Heerenveen, Den Haag en Eindhoven en hij scoorde in zijn loopbaan meer als 1100 punten.

Vanaf April heeft Paul ook zijn powerskating school in Eindhoven. Een kans voor de HYC jeugd om reeds te proeven van wat hen volgend jaar te wachten staat. Opmerkelijk feit is ook dat de vader van Vincent een gekend powerskating coach is die in 2011 met de Chicago Blackhawks de Stanley cup won.

Paul zijn reden om voor HYC te kiezen is vooral het temperament van de club. Hij houdt van de stijl en het hart van HYC.

Paul zijn woorden: "I look to help all HYC teams to form an identity of a skilled and hard working club. To become something great, it takes proper teaching, hard work and a love and respect for the game of hockey. All of which I look forward to installing to our players for the next few years."