Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Paulien Hoes 'Wellness Spa Ons Klein Geluk' : "Baby is motorisch sneller ontwikkeld"

Boris
URL

Baby Spa 'Ons Klein Geluk' is recent van Herentals (rechtover AZ ) verhuisd naar een riant pand aan Geneinde in Westerlo.  Sinds de opening in 2017 maakte 'Ons Geluk' een massa baby's én hun ouders intens gelukkig. Maar dan écht happy, en diep.

Zaakvoerster Paulien Hoes kreeg de afgelopen jaren een golf van positieve reacties uit de medische wereld, van vroedvrouwen, zwangere moeders, en ook Kempense materniteiten. 

Een succesformule 'baby wellness' in de Kempen en Vlaanderen was geboren.

Als ik Baby Spa 'Ons Klein Geluk' in Westerlo aan Geneinde binnenstap, overvalt me de opvallend relaxte sfeer : lounge muziek, sfeervolle rustbrengende verlichting, en attent onthaal.   'Sereniteit is hier belangrijk', verduidelijkt zaakvoerster Paulien Hoes.

 

'Zalig gevoel voor de baby : alerter, motorisch sneller ontwikkeld'

 

'We gebruiken hydrotherapiebaden - eigenlijk zien ze er wat uit als ‘mini-jacuzzi’s’- die voor de doorgedreven ontspanning zorgen', vervolgt Hoes.  'Ook zorgen we dat ze gepersonaliseerd zijn : met de naam van het kindje bovenaan het badje.

Het kindje krijgt dan een ergonomische drijfring om, zodat het hoofdje sowieso boven water blijft, maar voor de rest kan het volledig dartelend vrij bewegen. Het bezorgt het kindje weer dat geborgen baarmoedergevoel.

Het chloorvrije water in het bad heeft een aangename 35°C, en er zijn zachte kleurrijke lichtjes en belletjes die je kan instellen volgens de voorkeur van het kindje.  De ouders starten vooraf met een massage met bio-olie.  We gebruiken trouwens enkel natuurlijke producten.

Als de ouders ontdekken dat het  kindje zich zalig voelt, wel, dan zijn zij ook gelukkig. De baby is al na 1 sessie in de Baby Spa véél actiever, alerter op beweging, motorisch sneller ontwikkeld.

Ook eet het kindje beter na deze heerlijke bewegingen.  De praktijk vergroot de longcapaciteit en verhelpt kwaaltjes zoals krampjes en reflux. 

Onze klanten komen uit heel de provincie, de Kempen, regio Antwerpen, Leuven, Limburg en zelfs uit Zuid-Nederland.'

 

'Onze Boris is veel actiever : samen gelukkiger'

 

Mama en papa van Boris uit Leuven komen met hun zoontje van 9 maanden al voor de 6e sessie. 'Je ziet onze Boris meteen opbeuren bij de massage en in het hydrotherapiebad', onderstreept papa Maarten.  'We voelen ons dan samen met hem ook dolgelukkig. 

Boris is inderdaad veel actiever sinds de eerste sessie. We blijven naar hier heel graag komen omdat het gaat om de unieke en positieve ervaringen voor ons kindje. En Westerlo is dichter bij Leuven...  We passen de massages trouwens ook toe bij ons thuis.'

 

Tijdens de massage worden er ook tips gegeven rond technieken die ouders kunnen gebruiken bij constipatie, onrust, reflux en andere kwaaltjes. Doordat het aantal plaatsen beperkt is, is er voldoende tijd om elke ouder bij te staan en op mogelijke vragen te beantwoorden.

Ook een ideale manier voor een bonding-time momentje voor baby en ouders', besluit Paulien Hoes.

Cadeaubon scoort altijd

Oma's, opa's, tantes, nonkels, vrienden en sympathisanten scoren met een originele Baby Spa 'Ons Klein Geluk'-cadeaubon voor een verjaardag, jubileum, feestdagen, of zomaar uit liefde én sympathie.

'Ons Geluk' blijft een absolute aanrader.      

Ons Klein Geluk - Geneinde 45 - 2260 Westerlo (vlotte parking) - telefoon en whatsapp
0467-05.13.04 - info@onskleingeluk.be 

 Guy Verellen / NNieuws credits beelden © - bekijk de vid in 4K.

Geneinde 45, Westerlo, België

Boris

Deel dit artikel