Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Paulien & team van Baby Spa 'Ons Klein Geluk' : 'Zalig Kerstfeest iederéén!'

Ons Klein Geluk Kerstmis

Ook in Baby Spa 'Ons Klein Geluk' in de Nederrij Herentals - rechtover het AZ Herentals - was het vandaag volop kerstsfeer. Het team onder leiding van zaakvoerster Paulien Hoes zong zacht en relax in koor : 'Zalig Kerstfeest voor iederéén : onze baby's, mama's én papa's!'   

Succesvolle Baby Spa in Neteland Kempen
'Een Baby Spa sessie bestaat uit hydrotherapie en een workshop babymassage', weet Paulien.  'Dit kan vanaf de leeftijd van 14 dagen tot 6 maanden en van de leeftijd van 6 tot 12 maanden. We kiezen er heel bewust voor om deze groepen te splitsen en de Spa sessie op andere momenten te laten plaatsvinden. 
 
Na de massage genieten de baby's van een heerlijke hydrotherapiesessie in onze jacuzzi's. Ze hebben volledig autonome bewegingsvrijheid met behulp van de drijfringen. Het water is vrij van chloor en chemicaliën én op temperatuur (35°C).
 
Een spa-sessie is niet alleen heerlijk ontspannend, het bevordert ook een beter slaappatroon en zorgt voor watergewenning op jonge leeftijd.  De zintuigen van de baby worden geprikkeld door de spiegel, de led lichtjes, het lavendel aroma en de stem van mama en papa. De ideale manier voor een bonding-time momentje voor baby en ouders.
 
We vieren volgend jaar ons 6-jarig bestaan.  We willen met ons tof team een unieke beleving blijven geven met super leuke nieuwe ideeën voor onze workshops. Het accent blijft huiselijkheid en een intens warm onthaal.  Een verhuis naar Westerlo, de Parel van de Kempen, staat in maart 2023 gepland.
 
Je kan een eerste GRATIS workshop op 12 januari volgen in samenwerking met De Gele Flamingo, online op instagram. Aangezien er een deel informatie is dat echt elke ouder in spé moet weten hebben wij samen een workshop opgesteld die gratis live wordt gestreamd.

Het Ons Klein Geluk team bestaat volledig uit vroedvrouwen en hier zijn wij best trots op! Zowel in de Baby Spa, bij de echo's en tijdens de relaxatie wordt je verder geholpen door een vroedvrouw', besluit enthousiaste Paulien Hoes.  

De Ons Klein Geluk-cadeaubons zijn het hele jaar door een origineel geschenk om aan jonge ouders te geven.

Ons Klein Geluk - Nederrij 48 (aan AZ Herentals) -  tel. 03-304.76.28 - info@onskleingeluk.be Paulien.

Foto : Vandaag was er al volop kerststemming met de traditionele kerstmutsen erbij.   Kleine Boris  (3 maanden) uit Heverlee kwam vandaag al van z'n derde opeenvolgende Baby Spa heerlijk genieten. 'En het was een topervaring', zeggen mama & papa.  / Guy Verellen/NNieuws.

#onskleingeluk #kerstsfeer #kerstmis #kerstavond #eerstekerst #babyspa #pretecho #cadeaubon

Ons Klein Geluk Baby Spa Herentals

Ons Klein Geluk Baby Spa Herentals

Babyspa Ons Klein Geluk - Paulien Hoes

Babyspa Ons Klein Geluk - Paulien Hoes

Ons Klein Geluk Kerstmis

Deel dit artikel