Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Peeters Interieur & Krachtig Online... samen op zoek naar creatief talent! win €1.000

Peeters Interieur & Krachtig Online Geel

Peeters Interieur, producent van Adooré binnendeuren uit Meerhout, kondigt met trots een exclusieve en creatieve wedstrijd aan in samenwerking met marketingbureau Krachtig Online. Onder de naam "Creative Contest - Peeters Interieur" nodigen ze jonge, getalenteerde ontwerpers uit om de digitale opmaak en simulatie van de voorgevel (raampartij) van het bedrijfsgebouw in Meerhout (Molsebaan 45) te ontwerpen.

Deze wedstrijd biedt creatief talent de unieke kans om hun vaardigheden te tonen. Het ontwerp moet de identiteit van Peeters Interieur weerspiegelen en mag zowel 2D- als 3D-elementen bevatten.

Het doel van het ontwerp is om visuele aantrekkingskracht en aandacht voor Peeters Interieur te genereren. Het formaat van het ontwerp moet ongeveer 11 meter breed en 3,5 meter hoog zijn. Belangrijk om te weten is dat er geen inkijk in de productieafdeling mag zijn.

Originaliteit is de sleutel tot succes in deze wedstrijd. Hoewel er geen verplichte link is met de activiteiten van Peeters Interieur, wordt creatief talent aangemoedigd om grenzen te verleggen en hun creatieve visie te tonen.

Geïnteresseerde ontwerpers kunnen hun voorstellen indienen tot en met 31 juli. Het wedstrijdpakket, inclusief richtlijnen en digitale bestanden, kan gedownload worden via de website van Peeters Interieur (www.peetersinterieur.be).

Een deskundige jury zal alle inzendingen zorgvuldig beoordelen en de winnaar bekendmaken op 1 september.

De winnaar van de "Creative Contest - Peeters Interieur" ontvangt niet alleen eeuwige roem, maar krijgt ook een unieke kans om in de schijnwerpers te staan. Naast een geldprijs van €1.000 krijgt de winnaar een plaatsje in de "hot seat" van Krachtig Online. Dit biedt mogelijkheden als freelancer, teamlid of creatieve rookie in de toekomst.

Peeters Interieur en Krachtig Online kijken uit naar de inspirerende ontwerpen en zijn enthousiast om het winnende ontwerp te onthullen op 1 september.

Voor meer informatie en om deel te nemen aan de "Creative Contest - Peeters Interieur", bezoek https://peetersinterieur.be/contest/

Foto: initiatiefnemers Shana Geboers, Wim Peeters (Peeters  Interieur),  Yannick Meeus en Stijn Lommelen (Krachtig Online) / NNieuws.                                                                                                                                   

Over Peeters Interieur (www.peetersinterieur.be)

Peeters Interieur is een toonaangevend bedrijf gespecialiseerd in binnendeuren. Met een uitgebreid assortiment van hoogwaardige producten en jarenlange ervaring in de branche, heeft Peeters Interieur een sterke reputatie opgebouwd. Het bedrijf streeft ernaar om klanten te voorzien van kwalitatief hoogstaande interieuroplossingen die zowel functioneel als esthetisch aantrekkelijk zijn.

Over Krachtig Online (www.krachtigonline.be)

Krachtig Online is een gerenommeerd marketingbureau dat zich toelegt op het versterken van merken en het vergroten van de online aanwezigheid van bedrijven. Met een team van creatieve professionals biedt Krachtig Online innovatieve marketingoplossingen en strategieën die resultaatgericht zijn. Het bureau werkt nauw samen met klanten en legt 100% focus op een sterke return on investment.

Molsebaan 45, Meerhout, België

Peeters Interieur & Krachtig Online Geel

Deel dit artikel