Bij een zware storm wordt Pelle, het schattigste politiewagentje van de stad, tijdens een reddingsactie getroffen door een krachtige stroomstoot. Iedereen vreest dat het afgelopen is met Pelle... tot er een mirakel gebeurt.

Het autootje leeft nog en zit tsjokvol energie! Die heeft hij zeker nodig wanneer hij de strijd aangaat met twee criminele broers. Ze tappen al het water uit het bergmeer en verkopen het aan woekerprijzen. De natuur rond het meer is in gevaar en de bouw van een enorme dam bedreigt de hele stad.

 

Pelle en zijn vriendin Dottie Otter moeten alles uit de kast halen om de boel te redden.

Personages met een hoge aaibaarheidsfactor strijden voor het behoud van het milieu. Absolute aanrader!

 

Op vrijdag 15 april organiseert Hidrodoe een heuse Pelle-dag!  Op die dag wordt de animatiefilm Pelle de politiewagen vertoond in onze filmzaal, en je betaalt enkel voor je toegangsticket van Hidrodoe!  Maar dat is nog niet alles.  Heel de dag kunnen jong én oud meedoen met de superleuke Filmfrutsels van Pelle. 
Een stapel flipboekjes, een bomvolle filmkoffer, onze super-de-luxe animatiebox waarmee kinderen op 1-2-3 hun eigen animatiefilmpje in elkaar boksen en nog een heleboel andere filmfrutsels!


De Filmfrutsels zijn geschikt voor kinderen, jongeren én hun (groot)ouders.  Je kiest zelf waar je zin in hebt.  Na de film even samen een boekje lezen, een animatiefilmpje maken, de ‘making off’ bekijken, of experimenteren met de camera …het kan allemaal op 15 april in Hidrodoe!

Wil je graag op 15 april als vip-bezoeker naar Hidrodoe?! Doe dan snel mee met onze wedstrijd!
Deelnemen is heel eenvoudig: als je vóór8 april2011 het juiste antwoord geeft op onze wedstrijdvraag, maak je kans op een gratis bezoek naar Hidrodoe op de Pelle-dag op 15 april 2011. 

Wedstrijdvraag:
Hoe heet de 3D-film van Hidrodoe met in de hoofdrol Spetter en zijn vriendjes?

Schiftingsvraag:
Hoeveel bezoekers heeftHidrodoe ontvangentijdens de krokusvakantie 2011?

Stuur het antwoord op deze twee vragen naar info@hidrodoe.be vóór 8 april! Vergeet je naam, adres en telefoonnummer niet te vermelden in de mail. 

Veel succes en tot ziens in Hidrodoe!