U bent hier

Pennenzakkenrock 2020 afgelast omwille van coronacrisis

Mol
10.04.2020 - 15.36u
Door: Lex Verellen

Met spijt in het hart heeft de deputatie van de provincie Antwerpen samen met de organisatie van Pennenzakkenrock beslist om Pennenzakkenrock 2020, gepland op 25 juni, niet te laten doorgaan om zo de gezondheid van alle kinderen, bezoekers en vrijwilligers van het festival veilig te stellen.

De deputatie van de provincie Antwerpen wil zo maximaal bijdragen tot een beperking van de verdere verspreiding van het coronavirus. Het aantal besmettingen moet zoveel mogelijk beperkt worden zodat het gezondheidszorgsysteem niet in het gedrang komt.

De optimale medische zorgverlening moet gewaarborgd blijven, in het bijzonder voor de meest kwetsbare personen. Daarom blijft het cruciaal om de maatregelen te blijven navolgen omdat deze inspanningen nodig zijn om de verdere verspreiding van het virus tegen te gaan.

Ticket gekocht, wat nu?

Alle scholen werden door de organisatie van Pennenzakkenrock reeds op de hoogte gebracht dat alle tickets volledig terugbetaald zullen worden. Scholen worden na de paasvakantie gecontacteerd door de organisatie zelf. Voor meer informatie kan je terecht op www.pennenzakkenrock.be.

De annulering van het festival van dit jaar is ongetwijfeld ook een vreselijke klap voor de ongelooflijke crew en vrijwilligers die zo hard werken om dit evenement te laten plaatsvinden. De organisatie van Pennenzakkenrock keek er zo naar uit om ook dit jaar iedereen te verwelkomen met een line-up vol fantastische artiesten en dj’s. Ook de randanimatie stond weer bijna helemaal, en naar gewoonte spectaculair, op punt.


Gedeputeerde De Haes licht toe: “Het is bijzonder erg om nu de kinderen de eerste “festivaldag van hun leven” te ontzeggen, maar de organisatie draagt veiligheid steeds hoog in het vaandel. Deze beslissing is jammer genoeg noodzakelijk. De gezondheid en veiligheid van alle kinderen, bezoekers en medewerkers gaat voor op alles!”

Positieve noot

Op 25 juni 2020 verrast de organisatie van Pennenzakkenrock alle scholen en medewerkers met een ‘feestje voor in uw kot’! Blijf Pennenzakkenrock dus zeker digitaal volgen via www.pennenzakkenrock.be en onze social media kanalen de komende periode.

De organisatie kijkt er naar uit om leerlingen en leerkrachten volgend jaar op donderdag 24 juni 2021 weer te verwelkomen op het Zilvermeer.

www.pennenzakkenrock.be
www.zilvermeer.be
www.facebook.com/Pennenzakkenrock
www.twitter.com/ZilvermeerMol

Vragen?

info@pennenzakkenrock.be

imageMeer nieuws

Voka : 'Starters zorgen voor 7.800 nieuwe jobs in Mechelen en Kempen'

Voka : 'Starters zorgen voor 7.800 nieuwe jobs in Mechelen en Kempen'
Kempen regio | Neteland | Provincie Antwerpen | Vlaanderen 18.01.2022 - 08.12u

Icoon Jules Müller overleden (93)

Icoon Jules Müller overleden (93)
Herentals | Neteland 17.01.2022 - 19.43u

Overlegcomité komt vrijdag opnieuw samen

Kempen regio | Nationaal | Neteland | Vlaanderen 17.01.2022 - 19.33u

14,3 miljoen euro extra om binnenvaart een boost te geven

14,3 miljoen euro extra om binnenvaart een boost te geven
Kempen regio | Neteland | Vlaanderen 17.01.2022 - 17.13u

Provincie Antwerpen zet glastuinbouwsector in de kijker

Provincie Antwerpen zet glastuinbouwsector in de kijker
Kempen regio | Neteland | Provincie Antwerpen 17.01.2022 - 16.49u

Loos brandalarm in Kleerroos

Loos brandalarm in Kleerroos
Herentals 17.01.2022 - 12.11u

HIK CVO : 'Klaar voor 2022, klaar voor een frisse start'

HIK CVO : 'Klaar voor 2022, klaar voor een frisse start'
Geel | Herentals | Kempen regio | Neteland 17.01.2022 - 11.10u

Nieuws uit uw regio

Onze partners

Webdesign door Intracto