Op 25 juni brengt Pennenzakkenrock een feestje tot in uw kot.

Met spijt in het hart heeft de deputatie van de provincie Antwerpen samen met de organisatie van Pennenzakkenrock beslist om Pennenzakkenrock 2020, gepland op 25 juni, niet te laten doorgaan om zo de gezondheid van alle kinderen, bezoekers en vrijwilligers van het festival veilig te stellen.

Het is bijzonder jammer om de kinderen de eerste "festivaldag van hun leven" te ontzeggen, maar de organisatie draagt veiligheid steeds hoog in het vaandel.

Om alle scholen, medewerkers en Pennenzakkenrock fans te verrassen werkt Pennenzakkenrock aan een digitaal feestje.

Op 25 juni 2020 verrast de organisatie van Pennenzakkenrock niet enkel de leerlingen, maar iedereen online met een 'feestje voor in uw kot'!

Blijf dus niet stilzitten die dag, maar beweeg en leef je uit in uw kot. Strek je dansbenen op de dj set van DJ F.R.A.N.K. en DJ Tom La Barraca. Dans mee met TikTok fenomeen Maud en ontdek de coolste dansmoves.

Geniet online van een heuse jetski act aan het Molse Zilvermeer.
We lichten al een tipje van de sluier op, maar voor het hoogtepunt om 14 uur, de special guest DJ, houden we er graag nog even de spanning in.

De leerlingen van het zesde leerjaar uit Vrije Basisschool 't Laantje bergen donderdag hun schoolboeken op.

Juffrouw Nathalie zorgt voor festivalhapjes en randanimatie. Voor één keer wordt de speelplaats in Alken een festivalweide.

Volg donderdag 25 juni Pennenzakkenrock dus zeker digitaal via www.pennenzakkenrock.be en de Pennenzakkenrock facebookpagina.

De organisatie kijkt ernaar uit om leerlingen en leerkrachten volgend jaar op donderdag 24 juni 2021 weer te verwelkomen op het Zilvermeer.

Let's rock!