Donderdag 25 juni komen duizenden kinderen naar Zilvermeer in Mol voor grootste kinderrockfestival

Op donderdag 25 juni vindt de eenentwintigste editie van Pennenzakkenrock 2015 plaats. Het Provinciaal Recreatiedomein Zilvermeer verwacht weer duizenden jonge rockers van het vijfde en zesde leerjaar en de eerste graad van het middelbaar onderwijs. Om al deze kinderen de dag van hun leven te bezorgen, is de organisatie nog op zoek naar vrijwilligers. Wie zich geroepen voelt, kan inschrijven via www.pennenzakkenrock.be.

In 2014 beleefden 18 000 kinderen en begeleidende leerkrachten een zomerse en feilloos georganiseerde Pennenzakkenrock. In 2015 wil de organisatie de kaap van 20 000 inschrijvingen overschrijden. Hiervoor heeft de organisatie extra helpende handen nodig. Iedereen die 17 jaar is of ouder en er zin in heeft, kan zich online opgeven als vrijwilliger via www.pennenzakkenrock.be (rubriek Praktisch – Crew). Er zijn nog allerlei jobs die ingevuld moeten worden. Wie de beveiliging van de frontstage en strandzone mee voor zijn rekening wil nemen, de VIP catering wil verzorgen, wil werken als steward of de randanimatie en attracties wil bemannen, is van harte welkom.

Vrijwilligers mogen rekenen op een duidelijke crewbriefing voor het festival, een warme ontvangst op de dag zelf, een uniek T-shirt van Pennenzakkenrock, drankbonnetjes en lunchpakket en een toost met de rest van de crew na afloop van het festival. 

PRAKTISCHE INFO PENNENZAKKENROCK 2015

Wanneer: Donderdag 25 juni van 8 tot en met 17 uur

Waar: Provinciaal Recreatiedomein Zilvermeer, Zilvermeerlaan 2, 2400 Mol

Meer info:
www.pennenzakkenrock.be

Foto : Archiefbeeld Pennenzakkenrock 2014 - Copyright: provincie Antwerpen