Op donderdag 28 juni vindt de 24e editie plaats van Pennenzakkenrock. Het Provinciaal Recreatiedomein Zilvermeer verwacht weer duizenden jonge rockers van het vijfde en zesde leerjaar en de eerste graad van het middelbaar onderwijs.

Om al deze kinderen de dag van hun leven te bezorgen, zoekt de organisatie vrijwilligers. Voel je je geroepen? Schrijf dan in via www.pennenzakkenrock.be.

Iedereen die 17 jaar is of ouder en er zin in heeft, kan zich online opgeven als vrijwilliger via www.pennenzakkenrock.be (op de startpagina 'schrijf je in als crew-lid'). Er zijn allerlei jobs die ingevuld moeten worden: randanimatie bemannen, steward, VIP-catering, beveiliging frontstage en strandzone, ...

Wat krijg je ervoor terug?

Als vrijwilliger mag je rekenen op een duidelijke crewbriefing (met drankje) voor het festival, een warm ontvangst op de dag zelf, een uniek T-shirt van Pennenzakkenrock, drankbonnetjes en een lunchpakket. Rond 17 uur sluiten ze dan af met een heuse warme maaltijd met de rest van de crew om de goede afloop van het festival te vieren.

Meer info: Provinciaal Recreatiedomein Zilvermeer, 014 82 95 04, info@pennenzakkenrock.be