U bent hier

Perfect rapport voor Rode Duivels na feestavond tegen krasselende Cyprioten : 6-1

Internationaal | Nationaal
19.11.2019 - 22.59u
Door: Herman Gezelle

De Rode Duivels zijn met grootste onderscheiding en met felicitaties van de jury geslaagd voor de kwalificaties van Euro 2020.

Dankzij een vlotte zege tegen een pover Cyprus (6-1), kan België voor het eerst in de voorrondes van een EK of WK een perfect rapport voorleggen. (VRTNWS)

Doelpunten :

14' Nicholas Ioannou (0-1); 16' Christian Benteke; 36' Kevin De Bruyne; 41' Kevin De Bruyne; 44' Yannick Carrasco; 51' Kypros Christoforou (o.g.); 68' Christian Benteke : 6-1.

Voor de Rode Duivels staat het vast dat ze in groep B zullen spelen, die al toegewezen was aan gastlanden Rusland en Denemarken. Omdat België reekshoofd is, maar geen gastland, was groep B de enige mogelijkheid voor de Duivels.

imageMeer nieuws

Opinie : 'Onduidelijke en versleten verkeersborden geven fout signaal'

Herentals 12.12.2019 - 01.02u reading time5min

De krijtlijnen voor het Vlaamse mobiliteitsbeleid werden in april 2019 in een Decreet  betreffende de basisbereikbaarheid hertekend. 'Het mobiliteitsbeleid is erop gericht de bereikbaarheid te garanderen voor een bruisende, actieve en welvarende samenleving. Iedereen moet zich kunnen ontplooien, werken, naar school gaan, spelen, winkelen en ontspannen.

Nieuws uit uw regio

image
image
image
image

Onze partners

Dossiers

Webdesign door Intracto