Markant is een maatschappelijk geëngageerde vereniging van ondernemende vrouwen, die regelmatig socio-culturele activiteiten organiseert in eigen streek.

Boeiende voordrachten, unieke uitstappen en bedrijfsbezoeken, een vleugje cultuur, ... met een gezellig hapje en drankje erbij. Zo ontstaat een aangenaam kader waarin vrouwen hun interesses kunnen ontwikkelen en hun netwerk kunnen uitbreiden onder het motto "Ontdek, beleef en geniet".

Op woensdag 17 januari nodigt Markant Grobbendonk-Bouwel Marcel Hendrickx uit om te komen spreken over perfectionisme en bevestigingsdrang. Marcel Hendrickx schreef het boek "Zeg me dat ik oké ben."

Daarin hekelt hij de druk vanuit de maatschappij om op allerlei vlakken aan onrealistisch hoge verwachtingen te voldoen. Dat patroon van perfectionisme leidt vaak tot faalangst, depressie of burn-out.

Als drijvende kracht van het Ontwikkelingsinstituut heeft Hendrickx zich de voorbije jaren werkelijk toegelegd op de strijd tegen perfectionisme. Hij geeft o.a. lezingen en trainingen ter preventie van burn-out.

We doen allemaal ons best maar je moet ook niet overdrijven. Hoe ontstaat perfectionisme of bevestigingsdrang? Welke invloed heeft het op onze gezondheid, op onze relaties, op ons gezin en onze kinderen? Gelukkig kun je er ook van genezen. Marcel Hendrickx ontwikkelde een methodiek om zich van perfectionisme te bevrijden.

Aan het einde van deze voordracht is er gelegenheid tot vragen stellen.
Wanneer: 17 januari, 20 uur
Waar: Bouwelhoeve, Stationlei 42 Bouwel

Kom met de proefpas een eerste keer GRATIS langs op een van onze activiteiten, en 'proef' of het iets voor jou is.