U bent hier

Perle d’eau is winnaar “Schoonheidssalon van het Jaar 2020“

Westerlo
03.12.2019 - 23.12u
Door: Mark Jaspers

Tamara Van Beethoven van Medisch-esthetisch centrum Perle d'eau in Westerlo is het voorbije weekend met haar team "Schoonheidssalon van het jaar 2020" geworden.

Sonar Media en de beroepsvereniging Besko organiseerde voor de 3 de keer op rij in het Kasteel van Brasschaat de uitreiking van schoonheidsspecialiste ( eenmanszaken) en schoonheidssalon van het jaar (zaken met personeel) met gastspreekster Romina (Boer zoekt vrouw).

Perle d'eau mag de felbegeerde titel van "Beste schoonheidssalon van het jaar 2020" dragen. Het begon met een selectie, nadien heeft de beroepsvereniging 8 maanden een opvolging inclusief Mystery Gast gedaan, en na een laatste voorstelling heeft de vakjury beslist om Perle d'eau als beste van België te bekronen.

Als schoonheidssalon is dit de hoogste bekroning, men kan dit vergelijken met het verkrijgen van 3 Michelinsterren .

Alles is begonnen met een jong meisje met een grote droom, vandaag is Perle d'eau niet meer het verhaal van Tamara maar het verhaal van een gans Perle d'eau team. Ieder heeft zijn specialisaties, ik noem ze dan ook mijn toppers?

Wij hebben een enorme passie voor de esthetiek en onze specialisatie is echt gericht op huidverbetering. Daarom ook onze samenwerking met dermatologen en een Esthetische arts.' (pp)

imageMeer nieuws

Nieuws uit uw regio

Onze partners

Dossiers

Webdesign door Intracto