Geachte leden van het College van burgemeester en schepenen,
 
 
Wij, het personeel van het OCMW, zijn uitgenodigd op een personeelsvergadering op dinsdag 04/02/2014. Wij waarderen dit initiatief ten zeerste en kijken er hoopvol naar uit.
Gelet op de commotie die de laatste weken heeft plaatsgevonden binnen ons OCMW, eisen wij dat de resultaten van de audit nu eindelijk formeel aan ons bekend gemaakt worden.
Wij verwachten dat u ons op deze bijeenkomst inhoudelijk volledig in kennis zal stellen van de resultaten van die audit.
 
Als personeelsleden van het OCMW waren, zijn en blijven wij ten volle begaan met ons OCMW en zijn diensten. Wij hopen dat er zeer spoedig opnieuw een klimaat komt waarin we allemaal opnieuw 100% arbeidsvreugde mogen beleven. Iets wat in de huidige situatie de voorbije jaren geenszins het geval was.
Een echte openheid vanwege de politici naar het personeel toe is een eerste noodzakelijk doel in deze richting.
 
Uiteraard rekenen we erop dat u, als politieke overheid in een volgende fase, ook effectief de gepaste stappen zal zetten met de aanbevelingen uit deze audit. Wij willen vermijden dat die audit een stille dood zou sterven in één of andere bureaulade. Wij rekenen dan ook op u ,dat u ons de volledige inhoud bekend zal maken en ons een volledige inzage garandeert.
 
Wij kijken hoopvol uit naar uw stappen terzake.
 
 
met vriendelijke groet
 
 
Personeel OCMW