Peter Keymeulen werd tijdens de brunch van N-VA Herselt voor een volle zaal sympathisanten warm onthaald als lijsttrekker voor de gemeenteraadsverkiezingen van oktober dit jaar.

Peter Keymeulen is ondernemer in de banksector, voetbalfan, familieman en nu dus ook de kandidaat-burgemeester voor de N-VA te Herselt.

Een logische keuze want Peter was de drijvende kracht achter de oprichting van een Herseltse afdeling van N-VA in 2011. Met een vernieuwend programma en een sterke lijst, slaagde hij er als voorzitter in om slechts één jaar later meer dan een derde van de kiezers in Herselt te overtuigen.

De N-VA kon als grootste oppositiepartij in Herselt wegen op het beleid onder leiding van Peter als fractievoorzitter. Via een constructieve oppositie bracht de N-VA de Kracht van Verandering in Herselt.

Tijd voor vernieuwing in Herselt

Onder leiding van Peter Keymeulen wil de N-VA Herselt nu resoluut gaan voor het besturen van Herselt op basis van een programma dat de gemeentelijke dienstverlening efficiënter, breder en moderner wil maken en de inwoners wil samenbrengen rond échte sociale projecten. Kandidaat-burgemeester Peter Keymeulen wil met een sterke ploeg de noodzakelijke vernieuwing brengen voor Herselt en deelgemeenten.

Peter Keymeulen : "Lijsttrekker zijn is voor mij dé opportuniteit om vanuit de eerste lijn terug een nieuwe drive in onze gemeente te krijgen. Maar dit kun je onmogelijk alleen verwezenlijken. Ik ben overtuigd van ons programma, maar nog meer dat we de juiste mensen met de juiste capaciteiten hebben om onze gemeente te besturen met visie op de toekomst!" (pb)