U bent hier

Peter Van Nuland voorzitter van Brugpartij Geel

Geel
24.01.2019 - 11.04u
Door: Enna Briers editor

'De Brugpartij maakte van haar eerste verjaardag gebruik om de partijstructuur uit te tekenen waarmee ze verder door het leven gaat, en een bestuur te installeren', zegt Dirk Kennis (fractieleider).

'Dat gebeurde begin deze week tijdens een algemene vergadering. Het bestuur van de nieuwe progressieve Geelse partij bestaat uit Peter Van Nuland (voorzitter), Yves Van Hulsel (ondervoorzitter), Dirk Kennis (fractieleider), Kristof Van Reusel (fractiemedewerker), Els Jacobs (secretaris), Greet Bakelants, Elhasbia Zayou, Cis Sterckx en Tinne Van Gelder. De vijf eerstgenoemden maken het dagelijks bestuur uit.

Open fractievergadering

De Brugpartij voert ook het principe van de open fractievergadering in, wat nieuw is in de Geelse politiek. In voorbereiding op de gemeenteraadszitting van 4 februari zal de fractie samenkomen op maandag 28 januari om 20u in de bovenzaal van het ACW-gebouw aan de Stationsstraat (ingang langs de zijkant). Alle geïnteresseerden zijn welkom, er is ruimte voor hun inbreng.'

imageMeer nieuws

Gemeentebestuur koopt speelterrein Chiro Sluis

Mol 19.06.2019 - 12.19u reading time1min

De gemeenteraad heeft de aankoop van drie percelen gelegen achter de woningen Boerestraat 26 en 28, goedgekeurd. De percelen zijn in gebruik als speelterrein door Chiro Gorabos van Sluis en waren eigendom van private personen. Met de aankoop wil het gemeentebestuur de jeugdwerking op deze locatie verzekeren. De gemeente betaalt 26.125 euro voor de percelen, samen 52a25ca.

Meer info: dienst patrimonium en projecten, 014 33 08 35, landmeter@gemeentemol.be

Nieuws uit uw regio

image
image
image

Onze partners

Dossiers

Webdesign door Intracto