Vanaf vandaag heeft Peuters&zo ook een peuterspeelpunt in Lille. Peuters&zo is een initiatief van de OCMW's van de Middenkempen (ISOM). Lille is na Herentals, Herenthout, Olen, Vorselaar en Grobbendonk de zesde gemeente met een peuterspeelpunt.

Ouders, grootouders en begeleiders met kinderen tot 3 jaar kunnen in het speelpunt terecht. Het speelpunt is gevestigd in het Trefpunt in Gierle. Peuters kunnen er met elkaar spelen terwijl mama's en papa's gezellig samen een kopje koffie drinken.

Peuters krijgen op deze manier de kans om te wennen aan andere kinderen, een andere omgeving en andere volwassenen. Wanneer ze naar de kleuterschool gaan, zal de stap minder groot zijn.

Anderzijds leren ouders elkaar kennen en kunnen ze elkaar, indien nodig, bijstaan bij de opvoeding van hun kind. Ouders kunnen met hun opvoedingsvragen ook terecht bij de aanwezige begeleiders. Deze houden alles goed in de gaten en zorgen voor een leuke voormiddag voor je peuter. Wie vragen heeft over het speelpunt kan terecht bij Peuters&zo op het nummer 014 24 66 47.

Gratis

De begeleiders zorgen voor een aangename sfeer voor zowel peuter als mama of papa. Voor ouders voorzien we een drankje en een versnapering. De peuters kunnen genieten van een lekker stukje fruit. Dit initiatief is volledig gratis!
Peuterspeelpunt Lille

Trefpunt in Gierle, Kloosterstaat 1 - elke maandag van 9 tot 11.30 uur.