Phronesys, software en -consultancy bedrijf aan Hannekenshoek Herentals behaalde zopas de ISO 9001- en ISO 27001-certificeringen.

Deze wereldwijd erkende certificering bewijst dat het managementsysteem én de softwareoplossingen voldoen aan de strenge ISO eisen voor kwaliteitsmanagement en informatieveiligheid.

Phronesys ondersteunt bedrijven al jarenlang met digitale tools en advies op vlak van veiligheid (Safety), gezondheid (Health), milieu (Environment) en kwaliteit (Quality).

"Omdat we dagelijks werken rond ISO-certificeringen, waren er eigenlijk al veel van de best practices die ISO 9001 en ISO 27001 vereisen geïmplementeerd in ons eigen managementsysteem", aldus Ian Perkins, bestuurder van Phronesys.

"Dat we onze certificaten nu hebben behaald, bevestigd dus dat de wijze waarop wij al jarenlang werken voldoet aan de strenge ISO eisen."

"Onze klanten gebruiken onze software voor het beheer van hun volledige managementsysteem – gaande van incidentmeldingen, audits, interne documenten, competentiebeheer, instroomproces, tot andere persoonlijke informatie.

Phronesyss hecht veel waarde aan informatieveiligheid. Door het ISO 27001 certificaat te behalen, tonen we, op een objectieve manier, aan dat we beheersmaatregelen implementeren en evalueren om informatieveiligheid te verhogen."

Het ISO 9001 certificaat garandeert dat Phronesys gestructureerd werkt aan kwaliteit. "We zetten sterk in op kwaliteit en klantgerichtheid," aldus Ian Perkins. "Ons ISO 9001 certificaat dient als bewijs dat we ons daadwerkelijk dag na dag inzetten om de verwachte service te leveren aan onze klanten en onszelf steeds te verbeteren."

Phronesys heeft informatiebeveiliging en kwaliteitsbeheer in haar DNA, dus dat maakte het doorlopen van het proces een stuk eenvoudiger.

"We werken dagelijks aan de verbetering van onze processen, voor onszelf en voor onze klanten," besluit Ian Perkins. "En hiervoor gebruiken we uiteraard steeds onze eigen digitale tool."

Bekijk de ISO-certificaten van Phronesys op https://phronesys.eu/nl/certificaten/