Intracto aan Zavelheide in Herentals blijft ongezien groeien. En hoe. De visie van managing director Pieter Janssens is glashelder.

Vorige week gaf Yuri Van Geest, van Singularity University, tijdens een VOKA forum voor zo'n 200 ondernenemers in het LITC in Laakdal nog een spraakmakende uiteenzetting over de nakende digitale explosieve groei wereldwijd.

Van Geest, met een stevige waarschuwing voor iedere ondernemer: 'De wereld staat voor een periode van radicale disruptie en verandert exponentieel. Wanneer een bedrijf zich digitaal niet aanpast, zal het verdwijnen. De tsunami is onderweg. Zo snel zelfs, dat de realiteit een permanent museum is.'

Constante groeiambitie van Intracto

Managing director Pieter Janssens : 'Intracto streeft een constante groeiambitie na in de digitale sector. Eigenlijk zijn we vandaag in België het meest ongekende digital agency. Met onze eigen briljante marketeers willen we onze naambekendheid nog beter positioneren. Met de juiste profielen willen we groeien. Ook sales, maar dat is vandaag niet het belangrijkste.

Bij Intracto werken 110 creatieve geesten, strategen die de digit transformatie voor onze klanten realiseren, mét toekomstvisie. 

Ik wil jonge wolven alle kansen geven tussen ervaren seniors. Intracto legt haar medewerkers permanent in de watten met o.a. een eigen gezonde keuken met chef-kok.  Terloops, we plukken extern geen personeel weg, we trekken ze aan.

Ik blijf als CEO met de beide voeten op de grond, stap voor stap evolueren.   Intracto heeft recent op Zavelheide nog een stuk grond bijgekocht om te kunnen uitbreiden in de nabije toekomst.  In een constant groeiende markt, waar de klant centraal staat, moeten we voorbereid zijn.

Intracto is kind aan huis bij de digit wereldspelers Google, Facebook, Instagram, Linkedin, ...   We zijn als Belgisch agency hun belangrijke afnemers, zeker ook bij nieuwe trends...  Meer en meer buying partners.

Ik heb erg veel goesting om 't onbekende te gaan ontdekken, vb. in Silicon Valley (California), met een 24/24u support. Gewoon dit idee stilletjes laten borrelen is de boodschap. Je weet maar nooit.'

25-jarige Jonathan verhuisd van Wallonië naar Geel

'Recent is onze nieuwe medewerker Jonathan verhuisd van Wallonië naar Geel om bij ons te kunnen blijven werken. Hij is perfect 2-talig, dus de ideale marketeer voor de Belgische én de Franse markt.  Dat onderstreept nog maar eens dat Intracto jong talent alle kansen wil geven,' besluit een vastberaden managing director Pieter Janssens.

Over Intracto

Intracto is een toonaangevend bedrijf in de Belgische digitale sector. De onderneming uit de Herentalse Zavelheide ademt innovatie en bundelt alle essentiële digitale expertises onder één dak. Intracto boost zowel de business van lokale als internationale klanten (Michelin, Brussels Airport, Essent, Acco, Vlam, Vreg, Boek.be...).  Intracto ontwikkelde ook de regionale website van NNieuws.

Het bedrijf werd opgericht in 2005, telt ondertussen 110 teamleden en stevent voor 2016 af op een geconsolideerde omzet van 15 miljoen euro.

Vacatures INTRACTO.

Op de groepsfoto enkele nieuwe medewerkers : onderaan links Merlijn, rechts Kobie; boven van links naar rechts Arno, Laura, CEO Pieter en Matthias.

Guy Verellen / beelden NNieuws.