U bent hier

Pieter Janssens is JCI Antwerpse Jonge Ondernemer van het Jaar 2014

Olen
20.03.2014 - 18.54u
Door: Wim De Bie

Vandaag is de 29-jarige Pieter Janssens van Interacto uit Olen bekroond tot JCI Antwerpse Jonge Ondernemer van het Jaar 2014. Zijn bedrijf groeide in negen jaar tijd uit tot een full service digital agency met meer dan 50 medewerkers en twee dochterondernemingen. Hij kreeg de trofee uit handen van gedeputeerde voor Economie Ludwig Caluwé en juryvoorzitter Koen Marichal (Antwerp Management School) en werd zo meteen ook kanshebber voor verkiezing van de Vlaamse Jonge Ondernemer op 21 mei.


 JCI (Junior Chamber International) bekroont ieder jaar in elke Vlaamse provincie een jonge ondernemer tussen de 18 en de 40 jaar. Daarmee willen ze het innovatief en solide ondernemerschap als deel van haar missie om ondernemen te stimuleren in de kijker zetten en jonge talenten aanzetten actief deel te nemen aan het volgen van hun passies. Het event krijgt de ondersteuning van de provincie Antwerpen. “Initiatieven van verenigingen zoals JCI zijn belangrijk. Er is altijd nood aan jonge mensen die initiatief durven nemen en kansen durven grijpen.”, motiveert Ludwig Caluwé.


De jury was van oordeel dat Pieter Janssens als zaakvoerder van Interacto de perfecte belichaming vormt voor het ondernemerschap bij jongeren en hen kan inspireren als voorbeeld. Pieter zette in amper enkele jaren een groeibedrijf op poten met een uitgesproken aandacht voor interne communicatie. In een eerste reactie klonk de jonge ondernemer bijzonder verrast. “Gezien de sterke concurrentie had ik deze titel niet meteen verwacht.

Het is een grote erkenning en eer om deze award in ontvangst te nemen. Ik hoop hiermee vooral een voorbeeld te kunnen zijn voor jonge mensen die het ondernemerschap overwegen. Ook in deze tijden kan ik hen alleen maar aanbevelen om ervoor te gaan!”, aldus Janssens.

imageMeer nieuws

Nieuws uit uw regio

Onze partners

Webdesign door Intracto