Je ontdekt ze niet zo vaak in Neteland. Lokaal animatietalent dat een magische voorstelling overgoten door een vleugje acrobatie mét verve presenteert.

Roos Verreydt (13) uit Noorderwijk en Rien Syen (15) uit Grobbendonk troffen mekaar langs het Kardinaal van Roey-instituut Vorselaar. Mama Elisabeth van Roos is er leerkracht.

'Ik fop heel graag,' lacht guitige Roos. 'Tijdens m'n communiefeest vorig jaar kregen we heel wat leuke reacties. Ondertussen namen we contact met Kobe Van Herwegen (bekend goochelaar op één) en Nicolas Arnst (VTM). Samen met Rien brengen we een verhaal met een toets van acrobatie, goocheltrucs, een show van zo'n anderhalfuur.'

Pink Rhino Magic show : Pink, Roos; Rhino, neushoorn (Rien)

'Onze naam komt van Pink (is roos in het Vlaams), Rhino is een neushoorn (Rien),' weet Rien. ''k Heb de goochelschool 'Blue Magic' in Boom gevolgd. Samen vormen we een uitstekend duo. Roos heeft ervaring opgedaan bij Danscenter Time-Out (showdance) in Herentals. Onze droom is animatie te brengen op de zeedijk, op familiefeesten en bij openingsevents.'

De story : 'Once in a railway station'... de stationsact

Een verlaten perron... Koffers vol bagage... Wachten... Wachten op de volgende trein...
Zorg dat je tijdig op het juiste perron staat voor de slagboom dichtgaat en laat je mee vervoeren met de magische treinreis van Pink Rhino Magic.

Rien en Roos spelen met de aandacht van de toeschouwer en laten toevalligheden ophopen tot magische ervaringen. Voor je het weet, kom je terecht op de wissel van acrobatie en vingervlugheid richting het spoor van verleiding en misleiding. Haast je voor de PRM locomotief het station verlaat en je achterlaat met de vraag: Hoe kan dit?

Pink Rhino Magic. Een leuke show.  Een absolute aanrader voor heel de familie, jong en oud.  De gekende en geliefde acteur Rik Rossenbacker werkt achter de schermen mee aan het succes van dit populaire acteerduo.

Optredens Pink Rhino Magic :

- zondag 3 juni om 18u in de Molenstraat 2 in Bouwel. 'Magie en Mentalisme'.  Een avond met magie en mentalisme samen met Stefan Paridaen (finalist Belgium's Got Talent) en Bart Nijs.

- zondag 10 juni optreden voor CD&V 'Aan den Toog' op de Grote Markt Herentals.

- zondag 24/6 op Midzomernacht kasteel Le Paige, Nederrij in Herentals.

Voor Pink Rhino Magic info en boekingen klik hier - contact bennyenliesbeth@hotmail.be

Guy Verellen / Nnieuws.