PitPoint gaat in zee met Intracto voor zijn communicatie, marketing en development voor de Belgische markt. Het bedrijf, met kantoren in België, Nederland, Frankrijk en Duitsland, is al meer dan tien jaar een pionier op vlak van schone brandstoffen.

Alternatieve energie is de toekomst

PitPoint wil alternatieve brandstoffen als CNG, biomethaan, LNG, elektriciteit (EV) en waterstof (H2) beschikbaar en betaalbaar maken, met zero-emissievervoer tegen 2030 als doel. Dat doen ze door het ontwerpen, bouwen, financieren, uitbaten en onderhouden van openbare en privé-tankstations en laadpunten.

Communicatie B2B, B2C én B2G

Het bedrijf kiest nu voor Intracto als communicatiepartner om in België onder andere de samenwerking met bedrijven, lokale overheden en intercommunales verder te versterken.

"De match met het team van Intracto, hun hands-onaanpak en het inzicht in de complexiteit van de materie hebben ons overtuigd dat ze een partner zijn die ons op alle domeinen kan helpen", zegt Sander Graumans, marketing manager van PitPoint.

Intracto heeft ervaring in duurzaamheid

"We kunnen bij Intracto terecht voor het hele pakket, van communicatie en marketing tot development. Een extra reden om voor Intracto te kiezen is de kennis en ervaring van het creatieve team met communicatie over duurzaamheid".

Over Intracto

Intracto is een leidende communicatiegroep in de Benelux, die zich bevindt op het kruispunt van strategie, creatie, marketing en technologie. De onderneming heeft kantoren in Herentals (BE), Antwerpen (BE) en 's-Hertogenbosch (NL). Intracto bouwt mee aan de business van nationale en internationale klanten zoals Knauf Insulation, Akzo Nobel, Canon, Alphabet, Michelin, Brussels Airport, Manna, Quick-Step, Torfs, Media Markt, Kom Op Tegen Kanker en Volvo.

Het bedrijf werd opgericht in 2005, telt meer dan 200 experts en stevent na de recente overname af op een groepsomzet van 25 miljoen euro in 2018. De groep bestaat uit de digitale agentschappen Intracto en Have A Nice Day, en de creatieve bureaus Mosquito en Snackbytes.