Goede gewoonten, daar moet je vooral niet mee stoppen. Daarom deelt lokaal bestuur Nijlen ook komend najaar weer gratis bomen uit. Haagplanten, struiken en klimplanten kunnen Nijlenaars aankopen aan voordelige prijzen.

De vorige jaren waren deze acties zeer succesvol met in totaal duizenden bomen erbij in de gemeente.

Er is geen betere schaduw dan die van bomen of struiken en dat we extra schaduw goed gaan kunnen gebruiken de komende jaren, daar twijfelt niemand nog aan. Bomen en struiken zijn daarnaast voor nog 1001 dingen nuttig, daarom gaan we door met de 1001 bomen actie.

Elk Nijlens gezin kan kiezen uit een ruim aanbod aan o.a. appelbomen, perenbomen, pruimenbomen, maar ook rode beuk, lijsterbes of hazelaar. Die zijn gratis en dus beperkt tot 1 per gezin. Van de struiken, klimplanten en haagplanten kan je zoveel aankopen als je wil en ook daar is de keuze heel ruim. Bestellen doe je via https://nijlenacties.be/plantactie-winkelpagina/ Belangrijk: de bevestigingsmail niet ontvangen? Kijk dan zeker je spam-folder na!

Dit zijn nog tips voor het planten van bomen en hagen:

https://nijlenacties.be/hoe-succesvol-bomen-planten/

https://nijlenacties.be/hoe-plant-je-een-haag/

Iedereen kan de bomen afhalen op 26 november, tussen 9 uur en 14 uur aan de gebouwen van de technische dienst (Koningsbaan 85, naast het recyclagepark).