U bent hier

Plantage met 1.500 cannabisplanten ontdekt in Lammerdries

Olen
31.12.2017 - 17.54u
Door: Herman Gezelle

In een loods in Lammerdries Olen heeft politie Neteland zondag een cannabisplantage ontdekt. De 1.500 planten waren ondergebracht in een loods naast een woning. Voorlopig is er nog niemand opgepakt, meldt het parket van Antwerpen.

De politie werd opgeroepen voor een ruzie in de woning. De agenten merkten ter plaatse een sterke cannabisgeur op, die afkomstig bleek te zijn van een plantage in de naastgelegen loods.

Er zijn geen aanwijzingen dat de bewoners de plantage hebben opgezet. De loods werd verhuurd.

Verder onderzoek moet volgens het parket meer duidelijkheid brengen. (belga)

Update : 1/1 : Het gemeentebestuur van Olen plaatste de container met de cannabisplanten voor het politiecommissariaat op de Molenvest Herentals.  De vrachtwagen met de container was te hoog om te kunnen binnenrijden bij de politie.  De geur van de cannabis verspreidde zich over de hele buurt.

imageMeer nieuws

Gemeentebestuur koopt speelterrein Chiro Sluis

Mol 19.06.2019 - 12.19u reading time1min

De gemeenteraad heeft de aankoop van drie percelen gelegen achter de woningen Boerestraat 26 en 28, goedgekeurd. De percelen zijn in gebruik als speelterrein door Chiro Gorabos van Sluis en waren eigendom van private personen. Met de aankoop wil het gemeentebestuur de jeugdwerking op deze locatie verzekeren. De gemeente betaalt 26.125 euro voor de percelen, samen 52a25ca.

Meer info: dienst patrimonium en projecten, 014 33 08 35, landmeter@gemeentemol.be

Nieuws uit uw regio

image
image
image

Onze partners

Dossiers

Webdesign door Intracto