'Vrijdag is het feest, groot feest. Na twee mooie overwinningen tegen , het mag gezegd, een niet zo sterk Borgloon moeten we vrijdag vol aan de bak tegen de nummer één van België, de nummer acht in Europa', zegt Eddy Lambaerts, erevoorzitter Real Elmos.

'De profs uit Halle-Gooik of spreken we al van Futsal RSCA komen naar onze mooie Arena. Met slechts één doel, de titel pakken en liefst zo snel mogelijk. We wonnen dit jaar minstens één keer van alle tegenstrevers, behalve natuurlijk de ploeg uit het Pajottenland.

Twee keer verloren we in de competitie en ook in de halve finale van de beker waren ze even veel keer de besten. Maar onze coach gelooft erin en wie zijn wij om hem tegen te spreken.

De halve finales worden gespeeld naar 2 gewonnen wedstrijden, "the best of three" genoemd, thuis en uit en misschien een extra game. In de andere halve finale moeten de twee ploegen uit het Zwarte land onderling in een 3e duel woensdag nog uitmaken wie het opneemt tegen Antwerpen voor die andere finale plaats.'


Vrijdag 13 mei om 21u - Sport Vlaanderen Arena Herentals.

Er is ook nog plaats in de VIP.
vip@realelmosherentals.be