Play & Sport stelt deze week haar nieuwe stages voor. Play & Sport is een sportorganisatie in de provincie Antwerpen, die op verschillende locaties diverse sportactiviteiten organiseert voor kinderen, jongeren en volwassenen. Eén van de nieuwe locaties is Herentals.

"Het is ons doel om hier te blijven en samen met lokale partnerorganisaties het sport- en spelaanbod voor Herentalse kinderen te verruimen", zegt regioverantwoordelijke Vincent Peters.

Vanaf 2021 is Play & Sport ook aanwezig in Herentals. Zo organiseren ze stages op het complex van Sport Vlaanderen en werken ze samen met voetbalclub SKS Herentals. Zowel in de paas- als de zomervakantie biedt Play & Sport een mooi en gevarieerd aanbod voor kleuters en kinderen van de basisschool.

"We proberen ons aanbod niet te beperken tot de klassieke sporten, maar organiseren zo gevarieerd mogelijk en voor een zo divers mogelijk publiek", vertelt ook medezaakvoerder Mick van der Elst.

Naast de voetbalstages en kleuterstages, zijn er bijvoorbeeld ook de "Blow-Up en Funstages".

Hierbij kunnen kinderen zich uitleven met verschillende luchtstructuren.
Daarnaast zijn er ook "Crea- en dansstages", waarbij kinderen kunnen toewerken naar een spetterend dansoptreden aan het einde van de week, afgewisseld met bijvoorbeeld het ontwerpen van een eigen t-shirt.

Momenteel lopen de inschrijvingen voor de paasstages al op volle toeren.
Inschrijven voor de zomerstages kan vanaf maandag 11 januari.
Inschrijven kan via www.playsport.be