Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Pleisterverkoop Rode Kruis regio Neteland loopt als een trein

Rode Kruis 2024

Ook RK-afdeling Grobbendonk-Vorselaar lanceerde vandaag haar jaarlijkse verkoop van pleisters.  Vroeger verkocht het Rode Kruis stickers, maar de organisatie is overgeschakeld op wondpleisters omdat die ook een praktisch nut hebben. Op de verpakking ontdek je Camille, die 'meter' is van de actie.

Van donderdag 18 april tot donderdag 2 mei loopt de jaarlijkse pleisterverkoop van het Rode Kruis Grobbendonk-Vorselaar. Deze pleister is te koop voor €10 op verschillende kruispunten, supermarkten en ook in de lokale handelaars in Vorselaar, Grobbendonk en Bouwel. 

Het Rode Kruis kan dit jaar, zoals alle andere jaren, rekenen op hun vrijwilligers. Afdelingssecretaris Lorenzo Verlez: “Het geld die we ontvangen van onze pleisters zal gebruikt worden voor de lokale werking van onze afdeling, waarmee we verschillende zaken mee aankopen om jouw nog beter van dienst te zijn denk maar aan opleidingsmateriaal,…

Maar dat is het niet alleen, we hebben verschillende diensten binnen onze afdeling. Hulpdienst, bloed, vorming en JRK (Jeugd Rode Kruis) die steeds ook hun bijdrage leveren.” 

Schepen Kobe Vercauteren (ActieV) uit Vorselaar kocht het eerste setje. Foto Adrie de Kok /  NNieuws.
 

Rode Kruis 2024

Deel dit artikel