'Vrijheidsondernemer' Rika Vermeiren (27) uit Brecht richt zich met haar zaak Missionbyrika op vrouwen die vast zitten in de ratrace en meer uit hun leven willen halen.

'Na jaren zoeken, aanmodderen en overleven in loondienst, gooide ze het roer om. Het is tijd om écht te gaan leven en komaf te maken met het maatschappelijke verwachtingspatroon van constant werken en 4 weken vakantie per jaar.

Dromen achterna

Met Missionbyrika creëert Rika bewustzijn omtrent de maakbaarheid van jouw levensstijl. Iedereen is opgegroeid met bepaalde waarden, normen en visie over hoe het leven er hoort uit te zien. In een maatschappij met torenhoge verwachtingen, waar hard werken de norm is en mensen in bosjes uitvallen met een burn-out, doorbreekt ze dit patroon.

'Waar doe je het uiteindelijk voor? Het leven heeft een deadline, ik weiger mijn tijd te verspillen aan iets waar ik niet 100% gelukkig van word.

Een leven creëren op jouw eigen voorwaarden, dat is waar ze je met Missionbyrika in onderdompelt. Vol vertrouwen en met de nodige kennis en mindset volledig voor je dromen te durven gaan.

'Financiële vrijheid'

Ooit werd geld bedacht als een handig middel om diensten en goederen gemakkelijker met elkaar uit te wisselen. Wat als fantastische uitvinding fungeert, zijn we er aan de andere kant ook in geslaagd om slaaf te worden van ons eigen systeem.

Het is absurd dat wij als mensen onze tijd inruilen voor iets wat we zelf hebben bedacht. Als je niet leert hoe je anders naar geld kan kijken of kan inzetten, blijf je altijd hard werken om geld te verdienen.

Haar streefdoel is een financieel vrij leven, dat wilt zeggen dat maandelijkse lasten gedekt worden door verschillende inkomstenstromen. Hierdoor hoef je jouw tijd niet meer in te ruilen voor geld (je job) en ben je dus vrij bent om te gaan en staan waar je wilt. Mijn man en ik zijn aardig op weg om dit te bereiken.

Mindset en durven leven - Er is zo'n bekende uitspraak die zegt dat je 'alles wat je kan bedenken ook kan waarmaken'.

Maar is dit ook zo? Wel, Rika denkt dat heel weinig mensen hun volledig potentieel benutten. Vaak door overtuigingen dat ze iets niet kunnen, het niet voor ze is weggelegd of dat geld een belemmerende factor is. En dat wilt ze veranderen!

Wat als je wél alles kan bereiken wat je zo graag zou willen? Met haar podcast, e-book, Instagramkanaal en online trainingen helpt Rika jou op weg naar een vrij leven waarin jij jouw eigen regels bepaald.'  Info kijk op https://www.missionbyrika.com/