Poederlee begon goed aan de wedstrijd en scoort na amper 5 minuten met een strafschop. Iedereen vroeg zich af of dat wel een fout was. Dan is natuurlijk Molenkring op achtervolgen aangewezen. En het moet gezegd worden, zo slecht waren de bezoekers zeker niet, de inzet was er, maar spijtig genoeg waren er niet genoeg kansen om de gelijkmaker te scoren in de eerste helft. De thuisploeg kon niet echt imponeren in de eerste 45 minuten, Molenkring lag zeker niet onder. In de tweede helft kan Poederlee uitlopen op de counter, en elke kans is bijna goal. Zij lopen redelijk snel uit tot 3-0. Dan is het hopeloos voor Molenkring en de thuisploeg dikt de score nog verder aan tot 5-0, wat zeker overdreven is. De bezoekers waren niet echt slecht bezig, maar de thuisploeg was wel heel efficient bij de afwerking. De inzet was er vandaag voor Molenkring (zeker in de eerst helft), hopelijk kunnen we volgende week tegen Westmalle op hetzelfde elan doorgaan!