Nu huishoudhulpen door COVID-19 tijdelijk hun zorgrol niet kunnen en mogen opnemen, lanceert het PoetsPaleis het nieuwe concept 'TijdMakers'. Dat is een betrouwbaar aanspreekpunt dat diverse karweien uit handen neemt van particulieren, zelfstandigen en bedrijven in de regio Zuiderkempen. Social distancing-proof, uiteraard.

TijdMakers helpt bij alle mogelijke klussen op het werk, aan het huis of in de tuin, op een persoonlijke en respectvolle manier. Zo is er altijd 'jouw helpende hand in de buurt', dixit haar slogan die vertrouwen moet inboezemen.

Het concept lag voor de...wel ja...hand

"Je hoort het overal: Tijdens de lockdown heb je tijd voor wat al lang eens moest gebeuren. Makkelijker gezegd dan gedaan, wanneer bijvoorbeeld je kroost permanent op jou beroep doet, of wanneer je eigen tools of personeelsbestand het eigenlijk niet toelaten", steekt zaakvoerder Cindy Storms van wal.

"TijdMakers biedt nu in eerste instantie een helpende hand voor klussen in en rond het huis of bedrijf waarbij social distancing makkelijk gerespecteerd kan worden.

Denk aan: glaswas, dakreiniging, poetsen in bedrijven en bij zelfstandigen/vrije beroepen, tuinonderhoud of een grote opkuis op werven of bij mensen die naar een nieuwe woning verhuizen. Zo kunnen onze klanten hun tijd besteden aan wat voor hen écht belangrijk is. En wordt het leven voor iedereen beter."

Een kind met een zorgzame, ervaren moeder

Bart Keynen, zaakvoerder, licht het DNA van TijdMakers toe: "TijdMakers is ontstaan vanuit Het PoetsPaleis, een gevestigde waarde in de regio als professioneel dienstenchequebedrijf. Net als Het PoetsPaleis is het de missie van TijdMakers om mensen op een persoonlijke en respectvolle manier te ondersteunen in het dagelijkse leven. Alleen, TijdMakers-diensten kan je niet met dienstencheques vergoeden."

"Klussers, we verenigen u"

"Zelfstandigen of bedrijven die graag mensen helpen door een handje toe te steken bij karweien en die net als ons respect, betrokkenheid, persoonlijk contact en verbondenheid hoog in het vaandel dragen, kunnen met ons contact opnemen.

Dit geldt eveneens voor mensen die zich herkennen in onze waarden en geïnteresseerd zijn in een job als logistiek onderhouds-m/v bij bedrijven, zaken en vrije beroepen.

Dan bekijken we samen de mogelijkheden om met elkaar in (een) zee (van tijd; red.) te gaan", zegt Guy Hoegaerts, verantwoordelijke voor de marketing en verkoop en aanspreekpunt voor partners.

'...In de buurt', dat mag u letterlijk nemen.

"Voor ons is nabijheid een essentieel onderdeel van ons aanbod. Onze helpende hand is nooit ver weg. Bovendien zorgt de samenwerking met plaatselijke partners voor een sterke lokale economie en minder verplaatsingstijd. Iedereen wint er dus bij", bevestigt Bart Keynen.

Jobperspectief voor na de lockdown

Het PoetsPaleis blijft intussen wél verder werken aan de uitbouw van haar familie. Daarom riep zij online-solliciteren in het leven. Ben je op zoek naar een job als huishoudhulp? Dan kan je tijdens de lockdown je sollicitatiegesprek houden op https://www.poetspaleis.be/jobs

Voor meer informatie
Neem contact op met Elke Verstrepen op telefoonnummer + 32 14 49 03 86 of via hallo@tijdmakers.be

www.tijdmakers.be