Deze week legde dienstenchequebedrijf De Strijkwinkel uit Herenthout de boeken neer, 41 mensen verloren hierdoor hun job. Het Poetspaleis, actief in 8 gemeenten in de regio Kempen,  wil hen graag uitnodigen voor een sollicitatiegesprek.   "Sinds begin dit jaar hebben we al 110 nieuwe mensen in dienst genomen", vertelt zaakvoerder Bart Keynen. "Onze betrachting is om in totaal 300 mensen te werk te stellen binnen de 3 jaar. Gemotiveerde mensen - zeker met ervaring - vinden bijna altijd een plaatsje bij ons. We richten ons daarom ook tot de medewerkers van de Strijkwinkel die hun job kwijt geraakt zijn."

Het Poetspaleis is een sterk groeiend bedrijf en opende de voorbije maanden 7 bijkomende vestigingen in onder meer Herenthout en Vorselaar, de regio waar ook De Strijkwinkel actief is. Lokale tewerkstelling en een centrale positie van de medewerkers staan centraal in de visie van Het Poetspaleis.
 
Wie interesse heeft in een gesprek of meer informatie wenst, kan hiervoor terecht in de kantoren van Herenthout (tel.: 014 72 43 79 - e-mail:herenthout@poetspaleis.be )  en Vorselaar (Tel.: 014 49 02 44 - e-mail: vorselaar@poetspaleis.be