U bent hier

Pol & Marie-Louise 60 jaar gelukkig getrouwd : 'Mekaar geire zien'

Herentals
28.05.2020 - 17.11u
Door: Herman Gezelle

't Is feest op Heesveld in Herentals.  Pol Bellens (83) & Marie-Louise Heylen (81) zijn vandaag 60 jaar gelukkig getrouwd.  'Ons geheim is mekaar geire zien', lachen Pol & Marie-Louise.

'Ik heb m'n hele leven in de bouw hard gewerkt', weet fiere Pol. 'M'n duiven hebben me altijd een goed gevoel gegeven. Een echte passie. Duiven zijn bijzondere diertjes die slimmer zijn dan we eigenlijk denken.  En op tijd onze groententuin soigneren, geeft gezonde groenten voor heel het gezin, alle seizoenen.

Vroeger ging ik regelmatig een namiddagje kaarten op café.  Ik ken de namen van alle café's in Hertals nog.  Onze Keizerstad had een gouden café-leven in de jaren 50-60-70. Daar kan ik boeken over schrijven.

We hebben samen een dochter Chantal, en twee heel toffe kleindochters Daisy en Wendy Moons.  Dan volgen nog  de 4 achterkleinkinderen: Julie, Eve, Louise en Leon. Dat zijn onze oogappels.  Ze toveren altijd een emotionele lach op ons gezicht. 

Bedankt aan iedereen die er vandaag een speciale jubileum-dag heeft van gemaakt!'

Het grote diamanten feest met alle vrienden en familie volgt nog na de coronatijden.

Op de foto : Het diamanten paar Pol & Marie-Louise met de kleindochters en de  2 oudste achterkleinkinderen Julie en Eve / foto Nnieuws - Marcel V.D.

imageMeer nieuws

Nieuws uit uw regio

Onze partners

Dossiers

Webdesign door Intracto