U bent hier

Politie controleert 335 personen tijdens grote drugsactie in Geel

Geel
19.11.2014 - 23.15u
Door: Franky Van Leeuwen

Politieagenten van de zone Geel-Laakdal-Meerhout controleerden woensdag 19 november 335 personen op het bezit van verdovende middelen. Vier personen hadden een gebruikershoeveelheid cannabis op zak. Bij één persoon werd er een kleine hoeveelheid hasj aangetroffen. Verder was één persoon in het bezit van een verboden wapen en bleken twee gecontroleerde personen illegaal in het land te verblijven.

Stationsplein en stadspark

Politieagenten van de zone Geel – Laakdal – Meerhout hielden woensdag 19 november een grote drugsactie in de stationsbuurt en het stadspark van Geel. 335 personen werden gecontroleerd op het bezit van drugs. Vier mensen hadden een gebruikershoeveelheid cannabis op zak. Eén van hen was ook in het bezit van een pepperspray (verboden wapen). Tijdens de controle werd er ook een kleine hoeveelheid hasj aangetroffen. Voor het bezit van de verdovende middelen en het verboden wapen werd er een proces-verbaal opgesteld.

Twee personen beschikten niet over een geldige verblijfsvergunning. Zij werden bestuurlijk aangehouden in afwachting van de beslissing van de dienst vreemdelingenzaken.

Grote inzet

De actie vond plaats van 11 tot 14 uur. De zone zette zelf zeventien personeelsleden in. Bovendien kregen we bijstand van twee politieagenten en twee drugshonden van de federale politie.

imageMeer nieuws

Nieuws uit uw regio

Onze partners

Dossiers

Webdesign door Intracto