Ruim duizend inwoners van de politiezone Geel – Laakdal – Meerhout ontvangen binnenkort een vragenlijst over veiligheid en politie in hun brievenbus.

Met deze bevraging peilt de politie naar buurtproblemen en meningen over contacten met de politie en naar de werking van de politiezone. De resultaten zijn belangrijk voor het opstellen van het nieuw zonaal veiligheidsplan voor de periode 2013 – 2016. Hierin legt de politie haar prioriteiten vast. De mening en verwachtingen van de inwoners zijn belangrijk voor het bepalen van die prioriteiten.
 
Selectie deelnemers
Voor de bevraging zijn burgers op een toevallige wijze geselecteerd door een computer. Zij ontvangen allemaal een persoonlijk geadresseerde brief. Zij kunnen de vragenlijst schriftelijk invullen en gratis terugsturen met de post. Of zij kunnen - met een toegangscode - de vragenlijst on-line invullen op www.pzglm.be.

De vragenlijsten worden volledig vertrouwelijk verwerkt. Om een volledig beeld te krijgen is het belangrijk dat zoveel mogelijk aangeschreven inwoners meedoen. Voor vragen of meer informatie kan je contact opnemen met het beleids – en communicatieteam op het nummer 014 56 47 38 tijdens de werkuren of via het e-mailadres bap@pzglm.be.