Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Politie Neteland onderschept drugs : 910 gr cocaïne, 862 gr cannabis, cash geld en vuurwapen tijdens controleactie - 3 arrestaties

Drugs Neteland

Tijdens het weekend van 3 en 4 februari kon de politie van zone Neteland heel wat drugs en toebehoren onderscheppen. Naast 910 gram cocaïne en 862 gram cannabis nam de politie ook een geldsom van 6080 euro, een vuurwapen met geluidsdemper en munitie, een voertuig, enkele smartphones en drugsattributen in beslag.

Tijdens een 16 uur durende controleactie hebben de rechercheurs van PZ Neteland heel wat drugs en geld aantroffen. De buit is het resultaat van drie huiszoekingen in Noorderwijk en Meerhout.

Naar aanleiding van de gevonden goederen werden drie mannen gearresteerd. Twee van hen werden door de onderzoeksrechter aangehouden. De derde man werd vrijgelaten onder voorwaarden.

“Deze hoeveelheid drugs is uitzonderlijk voor onze middelgrote politiezone. Door deze succesvolle actie en het sterk werk van onze collega’s, staan we weer een stap verder in de strijd tegen drugsgebruik en -handel in Neteland.”, zegt korpschef Pieter Hendrickx. 

Tijdens de controleactie kreeg PZ Neteland bijstand van een drughond van PZ Regio Turnhout. (pol)  Foto's politie Neteland.

Drugsactie - foto politie Neteland

Drugsactie - foto politie Neteland

Drugs Neteland

Deel dit artikel