Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Politie Neteland ontmantelt cannabisplantage met 2.500 planten in onvergunde handcarwash

Cannabis -  archief  NNieuws

Aan de Koning Boudewijnlaan in Olen heeft politie Neteland vanochtend een cannabisplantage ontmanteld in een handcarwash. Tussen 2.300 en 2.500 jonge planten werden er gekweekt. De politie heeft er ook 2 personen opgepakt.

De drugsplantage zat verborgen in de onvergunde carwash, waar vroeger ook Autobanden Moereels gevestigd was.    'Politie Neteland had al enkele weken het lege pand onder verhoogd toezicht geplaatst en een goede samenwerking tussen de buurt en de wijkagent heeft voor resultaat gezorgd', klinkt het bij de rechercheurs.

 'Een buurtbewoner merkte de recent veel verdachte bewegingen aan de loods en verwittigde de wijkagent. Bij de huiszoeking vanmorgen vinden de speurders daar een professionele cannabisplantage. Er stonden zo'n 2.500 planten. De plantage werd daarop ontruimd.   2 verdachten met de Albanese nationaliteit zijn ter plaatse opgepakt.'

Politie en parket roepen iederéén ook op om verdachte feiten, en dan vooral drugsfeiten te melden - kijk op www.drugsplantageontdekt.be - een initiatief van o.a. provinciegouverneur Cathy Berx.

Op die manier werden ook in de Kempen verschillende plantages ontdekt. Maar ook drugslabo's voor synthetische drugs kan je  er uiteraard signaleren.  (pol)

Conclusie : de gevaarlijke narcos komen ook in onze regio meer en meer hun neus aan het venster steken.  Wordt vervolgd.

Politie Neteland

Politie Neteland

Koning Boudewijnlaan 6 , Olen, België

Cannabis -  archief  NNieuws

Deel dit artikel