Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Politie Neteland verhuist naar Molenvest: 'Terug van weggeweest, maar toch nagelnieuw'

Politie Neteland

De politieposten en wijkkantoren van politie Neteland blijven vandaag maandag uitzonderlijk gesloten, want het hoofdcommissariaat verhuist terug naar de vertrouwde en totaal gerenoveerde locatie op de Molenvest.

Waarnemend korpschef Pieter Hendrickx neemt de fakkel over van Dirk Van Peer, die sinds vorige week korpschef in PZ Berlaar-Nijlen benoemd werd.

'We zijn heel blij dat we hier op De Beukelaer-Pareinlaan in tussentijd terechtkonden - met dank aan Mondelèz - , maar we kijken er toch vooral naar uit om naar onze roots op de Molenvest terug te keren', zegt Hendrickx, waarnemend korpschef.

'Ook al hebben de meesten van onze 150 medewerkers daar al eerder gewerkt, het gaat nu om een volledig nieuw gebouw volgens de modernste normen.' 

Nu woensdag kunnen burgers terecht op de Molenvest.

    • Uiteraard blijven er wel 24/7 interventieploegen beschikbaar die opdrachten van de noodcentrale uitvoeren.
    • Heb je politiehulp nodig? Bel dan het noodnummer 101.
  • Je kan op maandag 5 juni en dinsdag 6 juni geen afspraak maken voor een klacht/aangifte op het hoofdcommissariaat aangezien ons onthaal gesloten is. We zorgen ervoor dat we vanaf woensdag 7 juni terug burgers kunnen ontvangen in ons vernieuwd gebouw.
  • Omdat de servers tijdelijk buiten dienst zijn, zullen ook al de wijkkantoren gesloten blijven op maandag 5 juni.

! Belangrijk: 

  • Maandag wijzigt ons adres van De Beukelaer - Pareinlaan 3 (Herentals) naar Molenvest 23 (Herentals). Onze contactgegevens (telefoonnummer en e-mailadres) blijven hetzelfde. 
  • Heb je politiehulp nodig op maandag 5 juni? Bel dan niet naar ons onthaal, maar wel naar het noodnummer 101.

Mobiliteit ?

Het politiecommissariaat op de Molenvest is omringd door 3 (DRIE) nabijgelegen drukke scholen (kOsh Campus Collegestraat, Campus kOsh Ieperstraat én Campus Scheppersstraat), en dan ook de opening van de kunstencampus Molenvest binnenkort. 

Nu rijst de vraag : wat bij een dringende noodinterventie van politie Neteland tijdens deze schooluren ?  En wat met de privé parking van de bewoners van de Molenvest en verre omgeving?

Foto Politie Neteland.

Molenvest 23 , Herentals, België

Politie Neteland

Deel dit artikel