Politie Neteland is op zoek naar getuigen van een ongeval met vluchtmisdrijf aan de Poederleeseweg Herentals. Het ongeval, waarbij een fietser bewusteloos op de grond bleef liggen, dateert van 27 april tussen 21.30 en 22.00u.

Het slachtoffer is met zware verwondingen naar het AZ Herentals gebracht.  De dader die reed op een speed pedelec,  pleegde vluchtmisdrijf op de Poederleeseweg ter hoogte van het T-kruispunt met de Meivuurstraat in Herentals.

Omdat het slachtoffer zich haast niets iets herinnert van het ongeval, gaat de politie nu op zoek naar getuigen van het ongeluk.

'Twee lichtjes'

'De betrokkene reed met zijn speed pedelec op het fietspad in de richting van Herentals wanneer hij in aanrijding komt met iemand', zegt Dirk Van Peer, wnd. korpschef.

'De fietser komt zwaar ten val en ligt ongeveer 10 minuten bewusteloos op de grond. Even later wordt hij gevonden door een passant. De betrokkene herinnert zich enkel twee lichtjes bij de aanrijding. Volgens de melder moet de tegenpartij ook schade hebben of gekwetst geraakt zijn omwille van de snelheid en stevige botsing.'  Foto NNieuws.

Was je getuige van dit ongeval, of kan je de politie meer info bezorgen? Dan vraagt politie Neteland contact op te nemen via 014 24 42 00 of pz.neteland@police.belgium.eu.