Politie en parket zijn sinds dinsdag op zoek naar de 20-jarige Shashia Moreau uit Heist-op-den-Berg. Het meisje nam dinsdag tussen 9 en 10u in Heist-op-den-Berg de trein naar Antwerpen. Ze had er afgesproken met een man om er zeldzame Pokémonfiguren te ruilen. Ze is op de afspraak niet aangekomen. Ook haar gsm staat uit.

Shashia Moreau is 1.60 m groot, heeft lang donkerblond haar en draagt oorbellen.

Bij haar verdwijning droeg ze een gele jas van het merk Cassis, een bordeaux jeansbroek en paars gevlamde schoenen van het merk Skechers.

Wie informatie heeft over deze vrouw kan terecht op bij de politie op 0800 30 300, bij Child Focus via 116 000 of via Opsporingen@police.belgium.be.  Foto politie.

Update donderdag 16u :

In de Van Stralenstraat in Antwerpen-Noord, vlakbij het Atheneum van Antwerpen, is donderdag een huiszoeking uitgevoerd door de cel agressie van de federale politie. De operatie kadert in het onderzoek naar de vermiste Shashia Moreau (20) uit Heist-op-den-Berg.

Update donderdag 19.30u :

In een pand in de Van Stralenstraat in Antwerpen is donderdagavond laat een lichaam gevonden. Het huis werd al de hele dag doorzocht naar Shashia Moreau (20) uit Heist-op-den-Berg, die sinds dinsdag vermist werd. Het huis ligt op amper 500 meter van de plek waar Shashia het laatst gezien werd: het Antwerpse Centraal Station.

Speurders haalden volgens getuigen rond 17 uur een geboeide man uit het huis en brachten hem weg voor ondervraging. Het huis werd na zijn vertrek urenlang doorzocht. Het lab van de ­federale politie kwam daarvoor naar het huis. Het ging duidelijk niet om een routineklus: om 20 uur kwam de civiele bescherming de straat afzetten. (belga)