Politiezone Geel-Laakdal-Meerhout stelt een vacature open voor een ICT-consulent. In deze functie moet je onder andere de technologie van de politiezone ontwikkelen en beheren en zorg je voor een optimale informatiedoorstroming. Om meer uitleg te geven over de vacature en om de kandidaten een goed zicht te doen krijgen op de inhoud van de job, houdt de zone een infosessie. Deze gaat door op woensdag 22 april om 19 uur in het Veiligheidshuis, Stelenseweg 92 in Geel.

Vacature ICT-consulent
De volledige vacature en de hieraan verbonden voorwaarden vind je op www.jobpol.be en op www.pzglm.be. Heb je nog vragen over de vacature, de inhoud van de job of de infosessie? Dan kan je terecht bij:
- Marcel Cools, strategisch coördinator politiezone Geel-Laakdal-Meerhout, 014 56 47 13, marcel.cools@pzglm.be
- Els Nijs, strategisch coördinator politiezone Geel-Laakdal-Meerhout, 014 57 47 80, els.nijs@pzglm.be

Inschrijven infosessie
Om een zicht te hebben op het aantal aanwezigen bij de infosessie, vragen we om je naam en telefoonnummer door te geven vóór 16 april per mail aan els.nijs@pzglm.be of telefonisch op het nummer 014 56 47 80.

Deadline vacature
De kandidaturen voor de vacature moeten ten laatste binnen zijn op 30 april 2015. De kandidaten zullen uitgenodigd worden voor een praktische proef en een gesprek.