U bent hier

Politiezone Geel-Laakdal-Meerhout rolt 2 cannabisplantages op

Geel | Kempen regio
23.03.2018 - 20.44u
Door: Herman Gezelle

Politie-inspecteurs van de politiezone Geel – Laakdal – Meerhout voerden begin deze week een huiszoeking uit in een woning in Geel. De agenten troffen er in de kelder een middelgrote cannabisplantage aan.

Naar aanleiding van verder onderzoek hierop werden er later in de week nog huiszoekingen uitgevoerd. Hierdoor werd een tweede middelgrote cannabisplantage in Lummen aangetroffen.

In totaal werden er vier personen gearresteerd. Het gaat om V.M., een vijftiger uit Geel, C.T., een twintiger uit Houthalen-Helchteren, M.A., een veertiger uit Lummen en T.A., een dertiger uit Houthalen-Helchteren. V.M., C.T. en M.A. werden alle drie aangehouden door de onderzoeksrechter. Ze verschijnen binnenkort voor de raadkamer die over hun verdere aanhouding beslist. T.A. is terug vrijgelaten.

Horen, zien en melden

'Veiligheid is een gedeelde zorg', zegt Dirk Van Aerschot, korpschef politiezone Geel-Laakdal-Meerhout. 'Zie of hoor je iets verdachts, meld dit dan direct aan de politie.

Mogelijke aanwijzingen voor een drugsplantage zijn verdachte gedragingen aan/in leegstaande panden (regelmatig korte aanwezigheid van voertuigen met vreemde nummerplaten, beweging in het pand op ongewone momenten,...), specifieke geur in de omgeving van pand,...

In de strijd tegen drugsplantages is informatie van burgers heel belangrijk. Dus twijfel niet en meld ons verdachte gedragingen. BEL 101 of 014 56 47 00.'

imageMeer nieuws

Gemeentebestuur koopt speelterrein Chiro Sluis

Mol 19.06.2019 - 12.19u reading time1min

De gemeenteraad heeft de aankoop van drie percelen gelegen achter de woningen Boerestraat 26 en 28, goedgekeurd. De percelen zijn in gebruik als speelterrein door Chiro Gorabos van Sluis en waren eigendom van private personen. Met de aankoop wil het gemeentebestuur de jeugdwerking op deze locatie verzekeren. De gemeente betaalt 26.125 euro voor de percelen, samen 52a25ca.

Meer info: dienst patrimonium en projecten, 014 33 08 35, landmeter@gemeentemol.be

Nieuws uit uw regio

image
image
image
image

Onze partners

Dossiers

Webdesign door Intracto