U bent hier

Politiezone GLM zoekt verkeersvrijwilligers

Geel
30.10.2018 - 11.46u
Door: Mark Jaspers

De politiezone werkt al een paar jaar met vrijwilligers en is erg tevreden over deze samenwerking, meer nog vrijwilligers zijn voor ons onmisbaar geworden. Momenteel zoekt de politiezone nog enthousiaste verkeersvrijwilligers.

Deze vrijwilligers zullen ingezet worden om schoolkinderen te voet of met de fiets te begeleiden op uitstap, toezicht te houden in schoolomgevingen, om te helpen bij het oversteken, mee fietscontroles uit te voeren, te helpen bij het oefenen van fietsproeven en afnemen van fietsexamens, om te helpen bij het labelen van fietsen, ...

Kennismaking en opleiding

Vooraleer je ingezet wordt als verkeersvrijwilliger, nodigt de politiezone je uit voor een gesprek. Daarna krijg je een korte opleiding over de belangrijkste bepalingen voor voetgangers en fietsers in de verkeerswetgeving.

Iets voor jou?

Ben jij ook bezorgd om de verkeersveiligheid van jouw en onze (klein)kinderen? Ben jij een geëngageerd persoon die iets wil doen voor de school van je (klein)kinderen of voor anderen? Ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Kan je je overdag regelmatig vrijmaken? Heb je interesse in verkeer? Zie je een korte opleiding zitten? Dan ben jij de geschikte man/vrouw!

Interesse?

Je kan je kandidaat stellen door ten laatste op 15 december 2018 je naam en voornaam, adres, telefoon en mailadres door te mailen naar jozef.delarbre@police.belgium.eu. Je kan ons deze gegevens ook telefonisch (014 57 47 33) of per post (Politiezone Geel-Laakdal-Meerhout, t.a.v. Jos Delarbre, Stelenseweg 92, 2440 Geel) bezorgen.

Zeg het voort

Vind je dit initiatief waardevol? Zeg het verder aan je vrienden, familie, andere leden van je (sport)vereniging, ...

Meer info?

Jos Delarbre, politiezone Geel-Laakdal-Meerhout, 014 56 47 33, jozef.delarbre@police.belgium.eu

imageMeer nieuws

Nieuws uit uw regio

image
image
image
image

Onze partners

Dossiers

Webdesign door Intracto