U bent hier

Politiezone Neteland organiseert eerste verkeerskamp @Verkeerseducatiecentrum

Herentals | Neteland
14.08.2018 - 14.22u
Door: Herman Gezelle

De zomervakantie is de periode van de kampen, een voetbalkamp of een vakantie met de jeugdbeweging. Maar politie Neteland organiseert deze week een verkeerskamp.

Kinderen tussen 6 en 12 jaar zijn de hele week op bezoek in het verkeerseducatiecentrum aan het Herentalse Netepark. Inspecteurs brengen hen de verkeersregels en aandachtspunten bij als ze over 2 weken opnieuw naar school fietsen. (pol) foto's archief Nnieuws /Johan Temmerman.

imageMeer nieuws

Veertien speelstraten tijdens de zomervakantie

Geel 17.06.2019 - 11.53u reading time7min

Deze zomer worden er in Geel 14 speelstraten georganiseerd. Een speelstraat geeft buren de kans om bij te praten, samen iets te drinken en elkaar beter te leren kennen. Bovenal krijgen kinderen vrij spel: voor één keer moeten ze geen rekening houden met het verkeer en kunnen ze naar hartenlust spelen in hun straat.

deSter is zesde genomineerde voor Prijs Ondernemen 2019

Kempen regio 17.06.2019 - 09.27u reading time6min

deSter uit Hoogstraten is het zesde bedrijf dat kans maakt op de Prijs Ondernemen 2019. Dat maakt Voka - Kamer van Koophandel Mechelen-Kempen vandaag bekend. deSter is een wereldspeler op het vlak van luchtvaartcatering, en ze leveren ook 300 miljoen stuks plastic messen, vorken en borden aan McDonalds.

Nieuws uit uw regio

image
image
image
image

Onze partners

Dossiers

Webdesign door Intracto