Op dinsdag 31 oktober wordt het centrum van Westerlo ondergedompeld in een halloweensfeer met pompoenen, heksen, spoken en andere griezels. Tussen 14 en 18 uur zijn er in de tuin van Toerisme Westerlo gratis workshops waar kinderen toffe halloweendecoraties kunnen maken.

Breng een pompoen mee en maak er een mooie of griezelige lantaarn van. Er zijn ook soep en een drankje te verkrijgen.
Vanaf 18.30 uur kan je het griezelparcours verkennen in de tuin van Toerisme Westerlo. Breng een zaklamp of je pompoenlantaarn mee en laat je verrassen. Ook kinderen zijn welkom.

Er staat een spookhuis en er worden drankjes geserveerd. Ook op de Grote Markt is er 's avonds griezelige animatie. De middenstand deelt lichtgevende ballonnen uit en Shake geeft een dansoptreden. Er staan drank- en eetstandjes van verschillende handelaars.

Oproep aan de bewoners van de Sint-Lambertusstraat, de Grote Markt, de E.J.Van Gansenstraat, de Vismarkt, de P.E. Peetersstraat, de Boerenkrijglaan en de Polderstraat:

Zet theelichtjes aan je raam of deur of plaats andere halloweenversiering. Zo help je mee om het centrum van Westerlo onder te dompelen in een schitterende halloweensfeer. (pp)