Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Pompoenmarkt zoekt standhouders

Pompoen

Het Pompoenengenootschap organiseert dit jaar de Pompoenmarkt in samenwerking met het gemeentebestuur van Kasterlee. Het evenement vindt plaats op zondag 15 oktober van 10 tot 18 uur op en rond de markt van Kasterlee.

Een jarenlange traditie met tal van pompoenactiviteiten en streeklekkers.  Tijdens Pompoenmarkt genieten bezoekers van een leuke markt, kinderanimatie en het wegen van de zwaarste pompoenen.

We laten een nieuwe wind door de markt waaien. Oefen jij een oud ambacht uit, verkoop je Kastels of Kempens streeklekkers (met of zonder pompoen) of maak je leuke pompoencreaties … En vooral,  heb je interesse om op de  Pompoenmarkt te staan met een stand?

Schrijf je dan ten laatste op 4 augustus in via deze link https://forms.office.com/e/Au1QkwxvdS. Let op, deze inschrijving is nog geen bevestiging van deelname. Op 7 augustus wordt beslist welke stands er op de markt mogen staan in 2023. Iedereen wordt verwittigd.

“De markt biedt ruimte voor exposanten om hun ambachtelijke, streekgebonden producten, Kempense specialiteiten en pompoencreaties aan te bieden. De marktkramer krijgt de mogelijkheid om zijn of haar producten te verkopen in een gezellige sfeer met elk jaar duizenden bezoekers,” zegt burgemeester Ward Kennes.

Voor meer informatie over dit evenement kan je terecht bij Toerisme Kasterlee op het nummer 014 84 85 19.

Pompoen

Deel dit artikel